Gyllene salen på Minecraft-vis

När man står på balkongen i Blå hallen så kan man titta direkt in i Gyllene salen.

Från Blå hallen kan man se in i Gyllene salen

Från Blå hallen kan man se in i Gyllene salen


Det är den praktfullaste salen i Stadshuset. Väggarna är täckta med guldmosaik och det är naturligtvis svårt att göra det rättvisa i Minecraft. Jag har använt guldblock. Detta var det rum som jag byggde först när jag startade mitt Stadshusbygge och sedan har jag byggt rummen runt det. Det som jag är mest nöjd med i den här salen är de randiga takbjälkarna som faktiskt liknar förebilden.

Gyllene salen i Minecraft-version.

Gyllene salen i Minecraft-version.

På ena sidan av Gyllene salen ligger Blå hallens balkong och på den andra finns Borgargården som man kan ana genom fönstrens.

Genom fönstret i Gyllene salen kan man se Borgargården.

Genom fönstret i Gyllene salen kan man se Borgargården.

Leave a Reply