Stadshuskällaren i Minecraft Stockholm

Stadhuskällaren är inte en mörk håla med drypande väggar, utan en restaurang som har funnits i Stadshuset sedan det byggdes för hundra år sedan. Ingången finns vid Hantverkargatan och sedan kliver man ner i källarplanet där den mysiga restaurangen ligger. Jag har byggt Stadshuskällaren i Minecraft efter gamla ritningar och gamla foton som jag hittat på nätet.

Ingången till Stadshuskällaren

Ingången till Stadshuskällaren

När man kommer in i Stadshuskällaren för man gå en trappa ner

När man kommer in i Stadshuskällaren för man gå en trappa ner

Stadshuskällaren i Minecraft

Stadshuskällaren i Minecraft

Inne i Stadshuskällaren

Inne i Stadshuskällaren

Det finns en annan restaurang i Stadshuset. Den heter Ragnars kök och ligger på bottenvåningen. Den visste jag inte om förrän jag besökte Stadshuset för några veckor sedan. Då passade jag på att fika hos Ragnar för att känna in miljön. Sedan gick jag hem och byggde den i mitt Stadshus.

Ingången till Ragnars café

Ingången till Ragnars café

I Ragnars café satt jag och fikade. Väldigt trevligt.

I Ragnars café satt jag och fikade. Väldigt trevligt.

Enligt ritningarna ligger det ett restaurangkök bakom Stadhuskällaren och Ragnars café. Så då byggde jag det.

Restaurangkök i Minecraft.

Restaurangkök i Minecraft.

Leave a Reply